Sharing is helping.

We offer you this space to share your knowledge about Magento and learn from our experienced customers.

    Home Forums Theme Forum HelloCanvas & HelloCanvas iPhone My Hello Slider Doesnt work

    This topic contains 2 replies, has 3 voices, and was last updated by  Anonymous 5 years, 8 months ago.

    Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
    • Author
    • #14780


      Hi ,
      Before i say anything i know probably this is my mistake.I add new 3 images to the hello slider. using the extension, but in the frontend it just showing me once pic.its not working as it in i have to config anything after adding pic.

      you can check my site :o

      you guys doing a great Job



      Hello. I have the exact same problem and I see that your is working now.

      Can you advice on a valid solution ?



      Hi Filippo, we have answered you in your other topic. Don’t use the extension HelloSlide, it’s not working correctly. You can add the images manually, just going to your static block HelloSlide, and change the root of the images in the content, also before that you have to add the images in the corresponding folder.


    Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
    Reply To: My Hello Slider Doesnt work
    Your information:

    <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">