Sharing is helping.

We offer you this space to share your knowledge about Magento and learn from our experienced customers.


    Home Forums Theme Forum HelloCanvas & HelloCanvas iPhone Hello Slide not working

    Tagged: 

    This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Anonymous 5 years, 10 months ago.

    Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
    • Author
      Posts
    • #14885

      Anonymous

      hello Guys, could you please help on how to let the HelloSlide function properly ?

      I copied your helloslide file code, but it just shows the first image and nothing else, I don’t see the controls, and I have no chance to have it work correctly

      Could you please past here the correct code to put into the Static Block ” HelloSlide” ?

      Thanks

      #14886

      Anonymous

      Hi Filippo, the code for the slider is the one you can see on the Documentation > HelloCanvas of our site. Try with that.-

      #14887

      Anonymous

      still not working.

      I simply copy the code you have in documentation and it doesn’t work

      Can you help ?

      #14888

      Anonymous

      Be sure to select “1 column” on your layout option, and the identifier of the HelloSlide static block must be: helloslide

      Also, be sure to set up the theme in System > Configuration > Desing ,NOT in System > Design.
      You can follow our instructions here: http://www.hellothemes.com/uncategorized/how-to-install-theme/

      Regards.-

      #14889

      Anonymous

      Gyus you have been really nice in answering me back so fast, but I have to say, that unluckly it doesn’t work to me.

      Where you do you mean me to set up 1 column layout ?
      the template is on here http://www.fesal.eu and working perfectly, on the helloslide space, the first image is showing up, but it doesn’t alternate with the second one

      #14890

      Anonymous

      Hi, we checked your site, and seems to be only 1 image in the slider. We have sent you an e-mail, please check it.
      Thanks.-

    Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
    Reply To: Hello Slide not working
    Your information:





    <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">