Sharing is helping.

We offer you this space to share your knowledge about Magento and learn from our experienced customers.


    Home Forums Theme Forum HelloPod Analytics HelloPod Not working – Hello Mini Works Correct

    This topic contains 6 replies, has 4 voices, and was last updated by  Anonymous 6 years, 7 months ago.

    Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
    • Author
      Posts
    • #13266

      Anonymous

      Analytics code is not showing in HelloPod, in HelloMini it does work correct.

      Any help would be appreciated.

      #13267

      Support Team
      Key Master

      Hello Willem,
      please try with this fix. Magento have a bug in _gaq.
      http://www.hellothemes.com/forum/topic/google-analytics-not-working
      Hope it helps.
      Best regards.

      #13268

      Anonymous

      Hi,

      I also have the same problem, I have cut the new code in to the GA file but have gone in ti my Analytics account and it still reads Tracking not installed, Have has a look around other peoples issues but can’t find any answers.

      Can you help or do you have any ideas ?

      Regs,

      #13269

      Anonymous

      In my case it worked because of the analitics.xml file in HelloMini. I followed the workaround in http://www.hellothemes.com/forum/topic/google-analytics-not-working and it solved my problem in HelloPod.

      #13270

      Anonymous

      Great!, that post have the fix, thanks!.

      Regards.-

      #13271

      Anonymous

      Found it, Fixed it.

      Nice. :D

      #13272

      Anonymous

      Excellent!!.-

    Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
    Reply To: Analytics HelloPod Not working – Hello Mini Works Correct
    Your information:





    <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code class="" title="" data-url=""> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre class="" title="" data-url=""> <span class="" title="" data-url="">